Címlap Kozmetika MED WELLNESS KEZELÉSEK 3 D műszempilla 3 D szempilla hosszabbítás, szempillaépítés

3 D szempilla hosszabbítás, szempillaépítés

Szuper nőies, hosszú és dús pillák egész nap? VÉGRE! Itt a legjobb megoldás: a 3D szempilla-hosszabbítással természetesen dús hatás érhető el, a pillák feketék maradnak, nem károsodnak, ráadásul a pótlás kb. 6 - 8 hétig fent marad a saját szempillákon. Most akciósan!
Szalonunkban a legkorszerűbb technológiával dolgozunk, amely garantálja a minőséget és a hosszan tartó eredményt.
 
 
 
Legyen mindig gyönyörű a szempillája!
 
 

Természetes, akár a valódi szempillák
Felrakása egyszerű és számodra kényelmes
Víz-, könny- és izzadtság álló
Ez tényleg nem roncsolja, nem töri le a saját szempillákat!
Súlytalan, használata komfortos
Viselőjének  nem kell változtatni szokásos életvitelén
Díszíthető színes, csillogó  Swarovski kristályokkal
Elég havonta újratöltetni (tartóssága egyéni adottságoktól is függ)

Vélemény
"Évek óta próbálkozom a szempillahosszabítással, de hol letöredeztek, hol kihullottak a pilláim. Amióta viszont ebbe a szalonba járok teljesen helyrejöttek a pilláim, sőt már sokkal több 3D pillát tudunk feltenni, mint régen, mert végre egészségesek a szálak. Teljesen elégedett vagyok!" (K. Kata)

"Nem sminkelem magam, ezért is nagy segítség a 3D műszempilla. Mindenki azt hiszi, hogy ilyen hosszú a sajátom és csak csodálják. :-)" 
(B. Lilla)

Nekem nagyyon sokat jelent ez a kis szépségtrükk. Sokkal nőiesebbnek érzem és látom magam, ami így túl a negyedik x-en, különösen fontos. (H Anna)

 


Ha nehéz a döntés, hogy melyik lenne az Ön számára legmegfelelőbb kezelés, segítünk eligazodni, nézze meg itt...

A szempillahoszabbítás
Az igényes, tiszta munka mellett a 3 D szempillák tartósságát a ragasztó minősége befolyásolja legjobban. Nálunk 4 féle ragasztó közül választjuk ki az ön számára leginkább megfelelőt.
A kiváló minőség (és a jól végzett munka) miatt a pillák  tovább fent maradnak és nem ragadnak össze. (érzékeny szemű vendégek számára is találunk megoldást)

A szempillák szépen íveltek, ezért a tekintete sokkal nőiesebb lesz. Kívánság szerint akár 120-200 pillát is felhelyezünk (a két szemre összesen).

Kérésre az alsó pillákat is hosszabbítjuk, amely még kifejezőbbé teszi a szemet. Ha szeretné, választhat  színes és csillámos pillákat, vagy strasszkövet is. A csillámos pilla néhány napig marad fent, ezért inkább alkalmakra a
jánlott, akárcsak a strasszok. A színes pillákat hétköznapokon is viselheti, hiszen csak a saját szempilla feletti rész marad színes (a többi a ragasztó miatt fekete lesz) - ezáltal szolídan különlegesen megjelenést biztosít.

A szálankénti szempilla-hosszabbítással a gyönyörűen ívelt, dús szempilláid tartósan szépek lesznek - természetes hatása ellenére sok elismerő megjegyzésben lesz része! Jöjjön el hozzánk aztán fogadja a bókokat!
A szempillahosszabbítás ára
Első felhelyezés: 18 000 Ft Most csak 12 000 Ft!                           
Töltés / max. 4 hét múlva: 9 000 Ft  Most csak 6000 Ft!
Fentlévő műszempillák leoldása: 3 000 Ft


A 3D szempillahosszabbítást (nagy gyakorlattal)
Bogi végzi .


A szempillahosszabbítás menetéről szóló leírást itt találja...


Mi a különbség? Szempilla-hosszabbítás, vagy szempilla-dúsítás? Bővebben itt...

A különbség azonnal észrevehető....

Szempilla-hosszabbítás előtt

A hosszabbítás napján semmiképpen ne használjon szempillaspirált és ha lehet, ne sminkelje ki a szemét! A kontaktlencsét vegye ki a hosszabbítás előtt!  A művelet kb. 2 órát vesz igénybe - készüljön fel egy nagy pihenésre!


Szempilla-hosszabbítás közben
A szempilla-hosszabbítás nagy összpontosítást igényel, emiatt  ha nyugodtan pihensz és keveset beszélgetünk hamarabb elkészül a pillád és a minősége is jobb lesz. Köszönöm az együttműködést!


Szempilla-hosszabbítás után
Fontos, hogy felrakás után 48 óráig ne érje víz a pillákat! Ez idő alatt ne szaunázzon, ne ússzon, ne főzzön a gőzölgő étel fölé hajolva! Vigyázzon a tisztálkodással, a szemekörnyéket nedves vattakoronggal tisztítsa meg!
A szem dörzsölése később sem ajánlott, mert könnyebben kipotyannak a pillák.
A krémes, olajos anyagok tönkretehetik a hosszabbított pillákat, ezért mindig vigyázzon a sminklemosással és a krémekkel! (Használjon a hosszabbított pillákhoz forgalmazott speciális sminklemosót!) !Szakmai képzettség:
2010 JB 3D szempillaépítés tanfolyam
2010 Eredeti D Szempilla-hosszabbítás tanfolyam - Baalbek
2011 Luxus Lashes Szempilla-stylist képzés

Mert tudjuk, hogy nem mindenhol van így: Felhívjuk kedves leendő Vendégeink figyelmét, hogy a szalonunkban felrakott 3D pillák nem károsítják senki saját szempilláját, azok NEM töredeznek, NEM hullanak ki idő előtt.


3 d szempilla nyugatinálTöltés előtt...szempillahosszabítás V kerület
Töltés után 
 


  

Vicces:  

Az ügyvéd haldoklik a kórházban, és amikor egy barátja meglátogatja, éppen a Bibliát lapozgatja kétségbeesetten.
- Hát te meg mit csinálsz? -kérdezi a barát. Mire az ügyvéd:
- Joghézagok után kutatok.

 

 

 

 

 

 

  

 
Kerti Erika mesterkozmetikus az alábbi kezeléseket végzi: mezo kezelés tű nélkül, amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik. A derma-roller / tűs henger/ mezo henger/ kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, aknés hegek eltüntetése, IPL / villanófényes szőrtelenítés, ipl villanófény,villanófényes kezelés, mezoterápia tű nélkül, luxus lashes szempilla-hosszabbítás 3 D, tartós, viselése kényelmes - ajánlott mindenkinek, aki szép szempillákat szeretne! tetoválás eltüntetése, tű nélküli mezoterápia, ipl villanófényes szőrtelenítés, akne kezelése, mezoterápia ár(ak, dr spiller, mikrodermabrázió árak, arany arckezelés( ek, aha hámlasztás, szempilla dúsítás, bőrcsiszolás, műszempilla ára, tetoválás kiszedés, arckezelések, mikrodermabrázió ár, mezoterápiás kezelés, kozmetikai kezelések, BIO mélyhámlasztás

 

 

 Bőrcsiszolás  kristályos mikrodermabrázió, derma- rolleres kezelés idősödő, vagy heges bőrre.

Hidroabrázió, vagy  hámlasztás vízsugárral az érzékenyebb bőrökre. Szempillahosszabbítás kedvező áron, a természetesen dús pillákért. mikrodermabrázió; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger, AHA-hámlasztás; alsó szempilla hosszabbítás