ipl villanófény budapestANTI-AGING KEZELÉS. IPL+ RF (villanófény+ radiofrekvencia) kezelés - az APOLLOTM negyedik-generációs készülékkel hatékonyan végezhető tartós/ végleges szőrtelenítés, pigmentfolt halványítás, fotorejuvenációs arcfiatalítás, és rozácea- értágulatok-, vagy aknék kezelése, mindez anélkül, hogy károsítanánk a bőr! AIPL kezelések során hasonló eredményeket tudunk elérni, mint amelyeket a lézertechnológiából már ismerünk, azonban nincs szükség különleges orvosi jelenlétet igénylő előkészületekre! Most kedvezménnyel! 

 
Fotorejuvenáció / tartós bőrfiatalítás
Éveket fiatalodhat úgy, hogy a kezelés után közvetlenül a megszokott napi tevékenység folytató. A változás folyamatosan következik be, a  környezete nem vesz észre radikális elváltozásokat! Klinikai vizsgálatok alapján a ráncok mélysége akár 90%-kal is csökkenhet! Kb.: 6-12 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez (ritkán ennél több is).

Bőrfiatalítás, feszesítés, finom ráncok csökkentése, tonizálás: A megfelelő zafír szűrőkristály által kibocsátott infravörös fényspektrum lehatol az irha mély rétegeibe és újjáalakítja a meglévő kollagénrostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagénrostok előállítására készteti, amelyek kitöltik az üres részeket, ráncokat, ezáltal megújul a bőr rugalmassága és tartása. A bőr vízfelvevő képessége sokszorosára nő, így a kapcsolódó kozmetikai kezelések is hatékonyabbá válnak. Az IPL-es bőrfiatalítást havonta kell végezni, 3 - 4 kezelés után kezd látszani az eredmény.
Ár: Teljes arc kezelése: 20 000 Ft/ alkalom         
Most 2000 Ft kedvezmény az arcfiatalításra: 20 000 helyett 18 000 Ft !    

A fotorejuvenáció
HYAMATRIX BioBőr kezeléssel kombinálva még hatékonyabb!
ipl kezelés áraPigmentfoltok eltávolítása
Az egyik leghatékonyabb eljárás a pigmentfoltok halványítására!
Főként pigmentfoltok, öregségi foltok halványítására használható arcon, kézfejen, karon, de kitartó alkalmazása során eltüntethetők a szeplők, májfoltok is. A kezelés kúrában ajánlott, általában 6- 8 kezelés szükséges.

Tipp: A pigmentfoltok nagyon jó eredménnyel világosíthatók, tüntethetők el IPL-lel, csak a megfelelő erősséget kell eltalálni. Egy alacsonyabb energiatarományban kezdjük a kezeléseket, majd alkalmanként fokozatosan emeljük  egy speciális bőrkép  eléréséig: (villantás után apró, pici, sötét (esztétikailag nem zavaró) pigment- szigetek keletkeznek, amelyek pár nap alatt lekopnak).

Árak:

Teljes arc kezelése: 20 000 Ft/ alkalom                              
Kisebb területek: arányosan

Pigmentfolt halványítása mezoterápiás kezeléssel kombinálható!
Érelváltozások kezelése 
Arcon lévő rosaceás bőr, lábszáron előforduló felszíni seprűvénák esetében, értágulatok, pókangiómák eltüntetésére, tűzfoltok halványítására. Az ismétlődő kezelések során a kitágult erek elzáródnak, majd felszívódnak és nyomtalanul eltűnnek. Nagyon szép bőrkép érhető el! Legalább 5- 8 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséig, de erőteljesebb rozáceás hajlam esetén a kúrát időnként ismételni szükséges!

Árak:

Teljes arc kezelése: 20 000 Ft/ alkalom                                      
Kisebb területek: megegyezés szerintAcne/ gyulladt bőr kezelése
A múlni nem akaró acne, a folyton piros, irritált arcbőrön lévő gyulladt göbök eredményesen kezelhetők IPL / villanófénnyel.

Árak:
Teljes arc kezelése: 20 000 Ft/ alkalom                                     
Kisebb területek: megegyezés szerint

Tartós szőrtelenítés / Photoepiláció
A berendezés nagyenergiájú fényt bocsát ki nagyon rövid idő alatt, ami a szőrszál pigment-tartalmában elnyelődik, és hőenergiává alakulva semlegesíti azt. (Tehát minél sötétebb és vastagabb a szőrszál, annál gyorsabb a siker!)
Alkalmazható bajuszka, szakáll, hónalj, bikinivonal, hát, lábak, tarkó stb. szőrtelenítésére, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az eljárás csak a kinőtt szőrszálakra hat, ezért a kezelés alatt mellőzni kell a szőrtelenítő eljárásokat! Tartós eredmény eléréséhez minimum 4- 12 kezelés szükséges.

Árak:                                                                                                                    

Szemöldökök között   2 500 -    3 000 Ft
Bajuszka   4 500 Ft Áll   5 000 Ft
Nyak / toka: 5 000 Ft
Mellbimbók körül 6 000 Ft
Hónaljak: 9 000 Ft
Alkarok:  22 000 Ft
Hascsík   7 000 Ft
Fazon: 10 000; 14 000 Ft

 Far, részben (fazon folytatása)   6 500; 10 000 Ft
Combok    35000-         től
Alsó lábszárak: 30 000  Ft Lábfejek: 5 000 Ft
Lábujjak:  5 000 FtTartós szőrtelenítés/ kezelés előtt:

Az IPL / villanófényes kezelés előtt kezelendő területen a szőrzetet a kezelés megelőzően 4-5 nappal borotválja le (kivéve az arcon, ott semmiképpen se borotválja inkább körömvágó ollóval vágja le), mert villanófényes kezelés rövidre vágott szőrzet esetén a leghatékonyabb. Az optimális szőrhosszúság: 1-3 mm. 
Kerülje a csipeszes szőreltávolítás, gyantázás, szőkítést, szőrtelenítő krémek használatát!
Kezelést nem lehet elvégezni lebarnult vagy leégett bőrfelületen. Tartózkodjon a napozástól, ne szoláriumozzon, ne használjon önbarnító készítményeket négy héttel az első kezelés előtt. Ha elkerülhetetlenül napon fog tartózkodni, használjon a kezelendő felületeken legalább 30-as faktorszámú fényvédő készítményt.IPL kezelés után:
24 óráig óvja a kezelt területet a hőhatásoktól! Ne menjen szaunába, infraszaunába, gőzkabinba, ne vegyen forró fürdőt! Ne sportoljon intenzíven!
14 napig ne szoláriumozzon, ne napozzon! Ha mégis napon kell tartózkodnia, a napsütésben 30- 50 faktoros napvédőt használjon a kezelt területre!
Ne dörzsölje, ne vakargassa, és ne csipeszelje a kezelt területet, csak gyengéden ápolja! Fürdés vagy zuhanyozás után a nedvességet a törölközővel finoman itassa fel a bőrfelszínről.

A kezelés után előfordul enyhe bőrvörösség (kipirosodás), mely eltarthat néhány órától néhány napig. Egyes területek, mint például az arc, hónaljak, bikini vonal, hát és nyak csaknem mindig kipirosodnak. Kezelés után enyhe napozáshoz hasonló leégés érzet előfordulhat. A legtöbb páciens nem érez jelentős kellemetlenséget, de a terület hűtése (hideg borogatás) javasolt a kezelés után a bőr megnyugtatására.
A páciensek kis százalékánál hámlás tapasztalható. A hámlás hasonló a naptól történő leégés hatásaihoz. Nem ajánlatos a hámló bőrt eltávolítani, mivel foltosodáshoz vezethet.
Ne alkalmazzon sminket a kezelt területen a pirosság elmúlásáig. Borotválást ne végezzen, amíg a teljes pirosság el nem tűnik.
Bármilyen nem várt probléma fordul elő kezelés után, hívja a kezelést végző személyt!


Gyógyszerek amelyek fényérzékenységet okozhatnak (a teljesség igénye nélkül):
Bizonyos gyógyszerek fényérzékenyítik a bőrt, ezért szedésük alatt az IPL / villanófényes kezelés ellenjavallt, mert foltosodhat, éghet a bőr. Az alábbi gyógyszerek szedése, valamint fennálló ellenjavallatok esetén a kezelés nem végezhető el!

Amilorid, Almagel, Antagel, Apranax, Adalat, A-vitamin
Blocalcin
Cordarone, Ciprobay, Cordaflex, Corinfar, Chlorognin
Doxycyclin, Doxyhexal, Dilzem, Dilzem Retard, Diphedan, Delogil, Dacarbasin, Dalacin-C,-T
Erpozid, Erpozid Forte, Estraderm, Estrofem, Erazon krém, Efudix kenőcs
Furosemid, Fluoro-Uracil inj., Feldene
Gricin, Griseofulvine, Geroxalin
Hypothiazid, Hibernal, Haloperidol, Huma-Profene
Isonicid, Ibuprofen
 Kliogest
Librium
Methotrexat, Melleril, Malugel, Microdox
Nalidixinsav, Nifedipine, Nifedipin
Ovestin, Oxycort spray
Paranteral, Phenylbuthazon kenőcs, Pipolphen, Potesept, Phenotiazin
Retin-A krém, Rheosolon, Regaine, Roaccutane
Sulfogvanidin, Streptomicin, Syntestrin,
Tetran, Tarivid, Teperin, Tensiomin
Vybramicin
Xanax
+ Egyes orális fogamzásgátlók

Amennyiben gyógyszert szed, gondosan olvassa el a betegtájékoztatót, hogy a gyógyszere nem fényérzékenyít-e!


Az IPL kezelésről - videóval

8 év gyakorlat,
3 cég 5 kiváló gépén szerzett szakmai tapasztalat

Szeretettel várjuk!


BEAUTY GARDEN Szépségszalon
Kerti Erika mesterkozmetikus
1015 Bp belváros, Stollár Béla utca 14/A.
(A Nyugatinál: Stollár Béla - Nagy Ignác utca sarkán)
Tel: 20 771 39 84

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


ipl mikrodermabrázió hatékony


 

IPL készülék kezeléséhez szükséges képzés elvégzését tanúsító oklevél

Kerti Erika mesterkozmetikus az alábbi kezeléseket végzi: mezo kezelés tű nélkül, amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik.mikrodermabrázió; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger, AHA-hámlasztás; A derma-roller / tűs henger/ mezo henger/ kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, aknés hegek eltüntetése, IPL / villanófényes szőrtelenítés fotorejuvenáció, pigmentfolt halványítás, rozacea kezelése,

BIO mélyhámlasztás.


mikrodermabrázió; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger,

AHA-hámlasztás;