Címlap Arckezelések

BELICO - innovatív biokezelések

belico biokozmetikum budapestProfesszionális, bőrbeépülő hatóanyagok, ahol a biokozmetikumok makulátlansága a kozmetikai ipar legújabb vívmányaival egyesül. Parabénmentes, PEG mentes, parfüm-, szilikonolaj-, ásványiolaj mentes termékcsalád.

Bővebben...

Lifting maszkkal a mitesszerek ellen? Igen!

Van, aki minden hónapban elmegy a kozmetikushoz, de hiába, mert a bőre pár nap múlva újra megtelik mitesszerrel. Van egy nagyszerű kezelésünk erre a problémára. Az Aloe Vera Bio Skin Lift kezelés megőrzi a bőr fiatalságát és tisztán is tartja azt.

Dr Spiller Bio Skin Lift maszk...

A francia nők kedvence: Phyt's HATÉKONY és BIO kezelések

ANTI-AGING KEZELÉS. Már nálunk is látványosan szépülhet a PHYT'S francia luxuskozmetikumokkal, amelyek a legmagasabb (Bio) minősítési elvárásokat is túlteljesítették. Nem szívódik fel káros anyag a bőrön keresztül, mert nem tartalmaz ártalmas összetevőket. Minden bőrproblémára hatékony megoldást kínál az ampullázott kiszerelésű, tartósítószermentes termékcsalád, mégis anti-aging hatása miatt kedveljük legjobban.

Phyts biokezelések

Nyomkodás nélkül is szép bőr! Nelly de Vuyst

A mitesszeres, túlzottan zsírosodó, vagy matt, rendezetlen felszínű bőrök számára valós megoldást jelenthet ez a kezelés, amely akár feleslegessé is teszi a nyomkodást, felér egy alapos mélytisztítással, és lifting-hatásával fiatalon tartja a bőrét. A tiszta növényi anyagok ápoló hatása jól érvényesül, ezért fel is frissül a bőr.
Most 4000 Ft kedvezménnyel!

Nelly de Vuyst kezelésekhez...

Janssen Cosmeceutical kezelések

Több, mint 10 évvel ezelőtt egy új fogalmat alkottak az USA-ban. Az új kifejezést (COSMECEUTICAL) olyan kozmetikai szerekre használták és használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait is.

Janssen kozmetikai kezelések...

Ultrahang, VIO

 Ultrahang
Az ultrahang a 21. sz. egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag-beviteli módszere. Sikerének titka, hogy alkalmazásával a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok is könnyen bejuttathatók a bőrbe.

Ultrahang, vio...

DR. Spiller Biokozmetikai kezelések

A Dr. Spiller termékek magas hatékonyságú biokozmetikumok, a rendkívül gazdag termékskálát a kompromisszumok nélküli szépségápolásra tervezték, így a kezelések megoldást jelentenek a vendégek bőrproblémáira bőrtípustól függetlenül.

Dr. Spiller kezelésekhez...