A 3 d szempilla-hosszabbítás menete

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ha szempilla-hosszabbításra adtad a fejed, készülj fel egy nagy pihenésre. Miután kényelmesen elhelyezkedtél, megbeszéljük milyen ívű, vastagságú és hosszúságú szempillákat szeretnél.

(Majdnem mindenki ahhoz ragaszkodik, hogy a meghosszabbított pillákkal is természetes legyen a megjelenés.)

Utána a  szempillákat és a szemkörnyéket alaposan megtisztítjuk. Korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk mindkét szemre, melyek Q10 koenzim tartalmuknál fogva ápolják a szemkörnyéki bőrt. A különösen érzékeny szeműeknek hypoallergén alátétet teszünk fel. A párnácska felhelyezése nem kellemetlen.

A pillákat szálanként speciális (fekete) ragasztóval illesztjük a saját szempilláidhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így a 3D szempilla teljesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A különböző hosszúságú pillákkal jobban kiemelhető a szem valódi szépsége.

A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Egyéni adottságoktól és igényektől függően 90-170 szálat helyezünk fel a két szemre.összesen. Felhelyezés alatt szemeidet csukott állapotban tartod. A 3D szempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. Zuhanyozhatsz, úszhatsz, szaunázhatsz, sportolhatsz és még alvás közben sem sérül.

Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésedre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. Az általunk épített 3D szempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk (egyéni adottságtól függően) 1-2 hónap, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.


Gyakorlatban ahhoz, hogy mindíg szépek legyenek a pilláid 3-4 hetente szükséges a kihullottak pótlása. Ha ezt betartod, akkor elkerülhető az "egyszer gyönyörű, másszor kopott" kinézet.



A 3 D szempilla-hosszabbításról szóló információkat itt találod...




Szeretettel várunk!

Kerti Erika mesterkozmetikus

Budapest belváros, Stollár Béla 14/a fsz.2.
Tel: 20 771 39 84






























Kerti Erika mesterkozmetikus az alábbi kezeléseket végzi: mezo kezelés tű nélkül, amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik. A derma-roller / tűs henger/ mezo henger/ kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, aknés hegek eltüntetése, IPL / villanófényes szőrtelenítés, ipl villanófény,villanófényes kezelés, mezoterápia tű nélkül, tetoválás eltüntetés(e, tű nélküli mezoterápia, ipl villanófényes szőrtelenítés, akne kezelése, mezoterápia ár(ak, dr spiller, mikrodermabrázió árak, arany arckezelés( ek, aha hámlasztás, szempilla dúsítás, bőrcsiszolás, műszempilla ára, tetoválás kiszedés, arckezelések, mikrodermabrázió ár, mezoterápiás kezelés, kozmetikai kezelések, BIO mélyhámlasztás

 

 

 

 

 

Bőrcsiszolás  kristályos mikrodermabrázió, derma- rolleres kezelés idősödő, vagy heges bőrre.

 

Hidroabrázió, vagy  hámlasztás vízsugárral az érzékenyebb bőrökre. Szempillahosszabbítás kedvező áron, a természetesen dús pillákért. mikrodermabrázió; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger, AHA-hámlasztás; alsó szempilla hosszabbítás