mezoterápia tű nélkül, mezoterápia, őssejtek, bőrfiatalításANTI AGING KEZELÉS. A modern hatóanyagokkal végzett mezoterápiás kezeléssel fájdalom nélkül, hatékonyan, de kíméletesen juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyag-bombákat (vitaminokat, sejtépítő elemeket, hyaluronsavat és növényi ős- sejteket)!Most érdemes kipróbálni feltöltő csomagunkat!

 


Ne hagyja a bőrét megöregedni!


 

Az oldalon az alábbiakról található leírást:

Mezoterápia,   MezoLux kezelés,   Arcfiatalítás   Pigmentfolt halványítás    Nyak bőrének fiatalítása   Kézfej fiatalítá s   SzemkezelésVélemény: 
"Túl a negyvenen sok mindent kipróbáltam már, hogy fiatalon tartsam a bőrömet, az én esetemben az őssejtes mezoterápia elengedhetetlen, így marad  szép a bőröm."  N. Zsuzsa


"Az arcbőröm mindig feszülően száraz volt, hiába a rendszeres krémezés, ultrahangos kezelés, és a masszázsok is csak néhány napra csökkentették a rossz érzést. Amióta rendszeresen járok mezoterápiás kezelésre, megszűnt a szárazság és sokkal feszesebb az arcbőröm. Nekem ez a kezelés jelent valódi megoldást a problémámra."  K. Hajni


"Számomra az őssejtes mezoterápiás kezelés arctorna-liftinggel kombinálva teljesen elég a bőröm fiatalságának megtartásához. Nagyon szeretem az otthoni krémeit is" K. Ani


 


Mi a tű nélküli mezoterápia (elektroporáció)?  
Olyan eljárás, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőr felszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a bőr sejtjeibe jut - épp oda, ahol hatniuk kell. Ezért érhetünk el valóban látványos szép eredményeket a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging-, és hajkezeléseknél, pigmentfolt halványításnál, szemkörnyék kezelésnél is!


A Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális kezelési eljárás a tűvel végzett mezoterápiával ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, nem keletkeznek bevérzések a bőrön, ezért nem kell napokig kényszerpihenőt tartani és nem akadály a tűfóbia sem, mert senkit nem szurkálunk! A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagok jutnak egyenesen a sejtekbe. Ezt eddig még egyetlen eljárás sem tette lehetővé.

Fontos megjegyezni, hogy manapság a felhígult kuponos kozmetikai világban sok kezelést hirdetnek tű nélküli mezotetápiának, amelynek valójában köze sincs hozzá, inkább iontoforézis-, vagy ultrahang kezelésnek felel meg, így a hatása össze sem hasonlítható az elektroporációval. Szalonunkban elekroporációs mezoterápiát végzünk. 600%-kal több hatóanyag a szarurétegben
1200%-kal jobb hatóanyag-felszívódás a hámban
4000%-kal több hatóanyag a bõralatti kötõszövetben

 


Nobel-díjas eljárás a szépészetben!

 

 

 

 

tű nélküli mezoterápia, mikrodermabrázióSzakmai képzettség
2007 MESO BEAUTY tű nélküli mezoterápia/ elektroporáció tanfolyam

2009 Mezoterápia tanfolyam - Medist
2010 Mezoterápia tanfolyam - Promedics
2012 Mezoterápia tanolyam - Meso I Laser
2013 Hyamatrix alaptanfolyam
2013 Hyamatrix 2 szint
2013 Hyamatrix mester szint

2015 Hyamatrix - Hexamatrix tanfolyamMEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK 

MezoLux -Őssejtes mezoterápiás csomag
A hagyományosnál korszerűbb és hatékonyabb a szalonunkban végzett MezoLux bőrfiatalítás, ahol az általánosan alkalmazott hatóanyag-koktélokat (vitaminok, hyaluronsav, organikus szilícium, növényi kivonatok, nyomelemek) növényi őssejtekkel, növekedési faktorokkal kombináljuk, így fokozva a kezelés hatékonyságát. Ha észrevette, hogy a bőre már nem olyan üde, mint eddig volt, vagy kezd megereszkedni - itt az idő, hogy megelőzze a komolyabb bőrhibák megjelenését!

Ha a már kialakult problémák ellen keres tartós, de nem drasztikus megoldást, a legelső, apró jelek megjelenésétől (akár 28 – 30 éves kor körül) érdemes évente 1 - 1 MezoLux kúrát beiktatni, hogy a bőre még sokáig fiatal maradjon. 

Ajánljuk
aki szeretné megelőzni a komolyabb bőrhibák megjelenését
aki nem akar drasztikus beavatkozásokat (arc-plasztikát, tűs kezeléseket)
aki el szeretné kerülni a fájdalmas kezeléseket
aki rendszeresen tud és akar törődni a bőre fiatalságával
akinek csak egyetlen kezelésre van lehtősége, de azzal a legjobb eredményt szeretne elérni

Nem ajánljuk
aki nem akar rendszeresen törődni a bőrével
aki inkább megvárja, amikor már drasztikusabb beavatkozásra lesz szüksége
akit nem zavar a kellemetlenebb beavatkozás sem, ha hatékonyabb - ezért inkább választja a HIFU-t, dermarollert, vagy mezopent
aki azt várja, hogy egyetlen kezeléssel éveket fog fiatalodni a bőre

A MezoLux őssejtes mezoterápiás csomag ára: 18 000 Ft
Amely a leghatékonyabb eredmény elérésése érdekében az elektroporációs-mezoterápiás kezelésen kívül magába foglalja a mikrodermabráziót, vagy hydroabráziót ésmezoterápia kuponultrahangos hidratálást is.


Hívjon minket időpontért: 0620 771 3984

A kezelés menete, mely során Ön személyre szabott hatóanyag-koktélt kap a kezelés céljától függően. 

1. A bőr megtisztítása, átjárhatóvá tétele mikrodermabráziót , vagy hydroabrázió által (indokolt esetben ez elmaradhat)
2. A bőr mélyebb rétegeinek kezelése elektroporációval (tű nélküli mezoterápia)
3. Befejező hidratálás, UH kezelés, a mezoterápiás kezelés hatásának fokozására, tartósságának növelésére
4. Kezelés után 6 órán keresztül ne mossa le a kezelt felületet!


Miben más a MezoLux? A már elterjedt (és méltán népszerű) mezoterápiás kezeléseknél  modernebb, hatélkonyabb, és látványosabb szépészeti beavatkozás, amellyel a megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikeresebben kezelhetők. A siker a 21. századi hatóanyagok különlegességén és hatékonyságán múlik, mint például:

A
növényi őssejtek rendkívül erős sejtek, melyek képesek önmagukat sokszorosítani és a szervezet speciális funkciót ellátó testi sejtjeivé differenciálódni, epidermális (felhámi) őssejtekké is , amik a bőr sejtszerkezetének megújító alapsejtjei.őssejtes mezoterápia budapest


A hyaluronsav egyrészt azonnal feltölti a ráncokat, másrészt vízmegkötő tulajdonságánál fogva kisimítja az arc bőrét.
A 'hagyományos' mezoterápiás hatóanyagokat is használjuk a MezoLux kezelésnél (A, C, E, B, Q10 vitaminokat, szilíciumot, rézpeptidet, növényi kivonatokat), így szabva igazán személyre a kezelést.


Kezelés időtartama: 60 perc
Ajánlott gyakoriság: 2 - 4 hetente (1 kúra 4 - 8 alkalom) 
Fenntartó kezelés: 4-8 hetente, szükség szerint

Hyamatrix hyaluronplasztika mezoterápiával
Szalonunkban választhatja a legújabb generációs, BioBőrrel és hyaluronsavval végzett mezoterápiás kezelést is, a Hyamatrix biobőrerőteljesebben regenerálja még az idősebb bőröket is.
A kezelésről
itt olvashat bővebbenA Hyamatrix hyaluronplasztika mezoterápiás-elektroporációs csomag ára: 23 500 Ft

Amely magába foglalja a mikrodermabráziót, vagy hydroabráziós kezelést
Hyamatrix kezelést
hagyományos mezoterápiás kezelést
ultrahangos hidratálást is.Kezelés időtartama: 60 perc
Ajánlott gyakoriság: 1 - 4 hetente (1 kúra 4 - 8 alkalom) 
Fenntartó kezelés: 4-8 hetente, szükség szerint 


Foglalja le most az időpontját! Tel: 0620 771 3984


Szeretné fokozni az arcfiatalító mezoterápiás beavatkozások hatékonyságát?
Tapasztalatok szereint a kozmetikai problémák mindig eredményesebben kezelhetők más eljárással kombinálva, az elektroporációs mezoterápia bőrszépítő hatása
 így fokozható:

Derma-rollerrel (a hatóanyagok könnyebben a bőrbe kerülnek, a sok miniatűr sérülés pedig hatékonyan fokozza a kollagéntermelést, amitől a bőr feszesebb és teltebb lesz) 
Arctorna- liftinggel (a bőr alatti izmok edzése, regenerációja látványosan simítja a megereszkedett bőrt)
IPL/villanófénnyel (az IPL hatására fokozódik a kollagéntermelés, emiatta bőr feszesebb és teltebb lesz)
Mikrodermabráziós  (a felső hámréteg koptatása elősegíti a hatóanyagok mélyre jutását, a bőr működése felélénkül) 
kezelésekkel tovább fokozható.  
                 
Vissza az oldal elejére...


Pigmentfoltok halványítása mezoterápiával
A pigmentfoltok halványítására többféle eljárás létezik, egyik kíméletes kezelési mód a mezoterápiával végzett halványítás. Bár az IPL, vagy a hámlasztás gyorsabban tünteti ell a foltokat, ennek az eljárásnak nagy előnye, hogy a beavatkozás évszaktól függetlenül bármikor végezhető, mert nem teszi a bőrt fényérzékennyé, hiszen a hámréteg sértetlen marad. 

Ajánlott: kúraszerű alkalm azása (4-10 alkalom); közben otthoni kiegészítő ápolás  
Kezelés arcon: 
6 000 - 18 000 Ft / alkalom
A pigmentfoltok elleni hatékony megoldásokról itt olvashat: ipl / villanófényes kezelés émélyhámlasztás.


mezoterápia, pigmentfolt halványítás


 

 

 

Szemkörüli ráncok, karikák, ödémák, kezelései
A
 szem bőrének kezelése az egyik legnagyobb kihívást jelenti a szépészetben, ezért már a legelső jelek megjelenésekor ajánlott professzionális kezelési módot választani! A mezoterápiás kezelés során lehetőségünk nyílik a a bőrbe olyan koncentrált hatóanyagok nagy mennyiségű bejuttatására, mint a hyaluronsav, vitaminok, feszesítők, duzzadtság- és elszíneződések elleni hatóanyagok. Mindezeket a  szárazsági ráncok finomítására, a tápanyaghiány pótlására alkalmazzuk, de a szem ödémás duzzadtsága is enyhíthető, a sötét karikák halványodnak, a mimikai ráncok sokat finomodnak.


Szemkörnyék kezelés: 8 000 Ft / alkalom

Ajánlott: kúraszerű alkalmazás (4-10 alkalom), utána 2-3 havonta fenntartó kezelés, közben otthoni speciális ápolás

 
Nyak bőrének fiatalításamezoterápia szemkezelés

Sokaknál a nyak bőre kezd legelőször árulkodni az idő múlásáról, ezért ez a terület igen hamar intenzív törődést igényel. A mezoterápiás koktél hatására a rugalmatlan, megereszkedett bőr szépen kitelik, a ráncok kisimulnak, teltebbé, egészségesebbé és simábbá válik a bőr. A szabadgyökök lekötésével az öregedés folyamata lassul. A nyak bőre (sajnos) még a mezoterápiás kezelésre is lassan reagál,  ezért a kívánt eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség, mint egyéb területeken.


Nyakkezelés: 8 000- 16  000 Ft /alkalom

Ajánlott:  kúraszerű alkalmazás (6-15 alkalom) után 2-3 havonta fenntartó kezelésKézfej fiatalítás
A kúraszerű mezo kezelés során megerősödnek a szövetek, kisimul, feltöltődik és puhává válik a kéz finom bőre. Ajánlott:  kúraszerű alkalmazás (4-8 alkalom) után 2-3 havonta fenntartó kezelés (ha szükséges)


Kézfej kezelés: 9 000 Ft/alkalom


Tipp
Ha valóban hatékony megoldást szeretne, nem mindegy , hogy mivel kezelik a bőrét. Az olcsó kuponos ajánlatok nem tudják felvenni a 000versenyt a jó minőségű hatóanyagokkal., és nem árt tudni, hogy a mezoterápia szó sokféle eljárást takarhat, nem csak a Nobel-díjas elektroporációs eljárást.

A bőrt kezelhetjük olyan anyagokkal is, amiből 1 ml csak 220 Ft és kezelhetjük  olyannal is, amiből 1 ml 3300 Ft! Egy (arc)kezelés során 3- 4 ml anyagot, de akári 6 - 8 ml anyagot is juttathatunk a bőrbe. Van sok olyan eljárás, amit tű nélküli mezoterápiának hirdetnek, de nem elektroporációs készülékkel végeznek. Mezoterápia néven kaphat egyszerű ultrahangos, vagy iontoforézis kezelést is, ezek minősége és tartóssága meg sem közelítheti az ELEKTROPORÁCIÓS mezoterápiát. uhVan olyan kezelés, amely csak az elektroporációt tartalmazza, és van, amely segít a bőrnek meg is tartani a felvett hatóanyagokat. A Beauty Garden Szépségszalonban kiváló minőségű, analitikailag tiszta hatóanyagokat használunk a kellő mennyiségben ahhoz, hogy a bőr feltöltődjön, mindezt elektroporációval.
 

Beauty Garden  Szépségszalon
Kerti Erika mesterkozmetikus

Budapest Belváros, 5. kerület Stollár Béla utca 14/A.
(A Nyugatinál: Stollár Béla - Nagy Ignác utca sarkán)

Tel: 20 771 39 84
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az arc- dekoltázskezelésekről még itt is olvashat....
A mezoterápiánál használt hatóanyagokról itt olvashat...

 A mezo kezelésekről még itt is olvashat...

A  tű nélküli mezoterápiáról, a tűs mezoterápiáról itt is olvashat! 

A mikrodermabrázióról (bőrcsiszolás) itt olvashat...

Kozmetikus szakmai portál

Hyamatrix biobőr bőrfeszesítő kezelés

Mezoterápia
Mikrodermabrázió
 

 

Kerti Erika mesterkozmetikus az alábbi kezeléseket végzi: mezo kezelés tű nélkül , amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik. A derma-roller / tűs henger / mezo henger / kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, aknés hegek eltüntetése,

 

IPL

 

 

 

/

 

villanófényes szőrtelenítés , BIO mélyhámlasztás

   

 

mikrodermabrázió; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés, tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger,

 

AHA-hámlasztás;

IPL / villanófényes szőrtelenítés , ipl villanófény,villanófényes kezelés, mezoterápia tű nélkül, tetoválás eltüntetés(e, tű nélküli mezoterápia, ipl villanófényes szőrtelenítés, akne kezelése,

 

mezoterápia ár(ak, dr spiller, mikrodermabrázió árak, arany arckezelés( ek, aha hámlasztás, szempilla dúsítás, bőrcsiszolás, műszempilla ára, tetoválás kiszedés, arckezelések, mikrodermabrázió ár, mezoterápiás kezelés, kozmetikai kezelések,

 

 

 

 

 

BIO mélyhámlasztás

 

Alsó-Szempilla hosszabbítás
Kerti Erika mesterkozmetikusszolgáltatásai: mezoterápia tű nélkül, amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik. Gyulladt, heges, tisztátáalan bőrre. Budapest belváros;


mikrodermabrázió
; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger,

AHA-hámlasztás;

A derma-roller / tűs henger/ mezo henger/ kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, tű nélküli mezotrápiával kombinálható. 3 D szempillahosszabbítás;  Aknés hegek eltüntetése, IPL / villanófényes szőrtelenítés, enzimes végleges szőrtelenítés, BIO mélyhámlasztás, Aha mélyhámlasztás. Alsó szempilla hosszabbítás

Kerti Erika mesterkozmetikus az alábbi kezeléseket végzi: mezo kezelés tű nélkül, amely használható arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, pigmentfoltok halványítására, a bőrt hatóanyagokkak és vitaminokkal tölti fel. Mikrodermabrázió / bőrcsiszolás során a bőr felső hámrétege eltávolítható ezáltal az alsó sejtsorok működése megújul és normalizálódik. mikrodermabrázió; 3 D szempillahosszabbítás; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger, AHA-hámlasztás; A derma-roller / tűs henger/ mezo henger/ kollagén indukciós terápia kezeléssel egyedülálló módon kezelhető / fiatalítható a bőr. A bőr megereszkedése ellen, hegek, hámhiányok, stria, cellulit kezelésére, aknés hegek eltüntetése, IPL / villanófényes szőrtelenítés

 

fotorejuvenáció, pigmentfolt halványítás, rozacea kezelése,

 

 

 

BIO mélyhámlasztás. IPL

 


mikrodermabrázió; fotorejuvenáció; villanófény, rádiofrekvencia; 3 D szempillahosszabbítás; mezoterápia tű nélkül,IPL / villanófényes kezelés,tartós szempillahosszabbítás,szempilladúsítás, gyulladt bőr kezelése,  akne kezelés,arany kezelés, mélyhámlasztás,bőrcsiszolás, hydroabrázió;dermaroller, tűs henger, AHA-hámlasztás;   Alsó-Szempilla hosszabbítás

 

alsó szempillasor dúsítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2,5 ml 6 hetente 4 alk

caviar 30-